ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η BM Constructions και τα μέλη της ομάδας του γραφείου, δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό χώρο από το 2006.


Η πολυετής πείρα της ομάδας στον μελετητικό & εργοταξιακό χώρο, μας έχει δώσει την δυνατότητα υλοποίησης έργων από την μελέτη έως την κατασκευή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, βασιζόμενοι στην αξιοπιστία, τον προγραμματισμό και την συνέπεια μας, αλλά και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργείων και προμηθευτών.


Στόχος μας η συνεργασία με ιδιώτες και επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν έμπιστους συνεργάτες για οποιοδήποτε τεχνικό έργο ή υπηρεσία.


Η ΟΜΑΔΑ

 

Κουλουμέντας Μπάμπης_Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. 

 

Ο Μπάμπης Κουλουμέντας έχει γεννηθεί το 1978 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος  της Σχολής των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ. Έχει εργασθεί ως Τοπογράφος Μηχανικός στα τεχνικά γραφεία ''Αντώνης Τάτσης & Συνεργάτες'', ''Χρήστος Μάναλης & Συνεργάτες'', ''Ι. Αλαβάνος -Χ. Αθανασόπουλος ΕΕ'', ''Λύσιππος ΑΕ'', καθώς και στην κατασκευή του Κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά με την ''ΓΕΝΕΡ ΑΕ''.

 

Το 2006 ίδρυσε την εταιρεία BM Constructions, η οποία αργότερα, ωθούμενη απο τις ανάγκες της αγοράς, εξελίχθηκε στην BM Constructions - Κουλουμέντας Μπάμπης & Συνεργάτες Μηχανικοί.

 

Είναι υπεύθυνος του Τεχνικού τμήματος της εταιρείας, δηλαδή σύνταξη οικονομοτεχνικών προσφορών, οργάνωση & επίβλεψη εργοταξίων και τελική παράδοση των έργων στον πελάτη.

 

 

Κουλουμέντας Παναγιώτης_Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. 

 

Νικολαράκης Αργύρης_Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

 

Αγγελής Φάνης_Μηχανολόγος Μηχανικός E.M.Π.