Αναπαλαίωση Πέτρινης Κατοικίας_Αρκαδία

Αναπαλαίωση Πέτρινης Κατοικίας_Αρκαδία

Η BM Constructions δείχνοντας πάντα μεγάλη αγάπη στα παλιά κτίσματα του τόπου μας, το 2010 ανέλαβε την εξ΄ ολοκλήρου ανακατασκευή παλαιού πέτρινου κτίσματος του οποίου η κατασκευή χρονολογείται περί το 1830, λίγο μετά την Ελληνική Επανάσταση. Το εν λόγω κτίριο ήταν εγκαταλελειμένο πέρα των 15 χρόνων με αποτελέσμα να έχουν αρχίσει να προκαλούνται σοβαρές φθορές στο σύνολο του κτιρίου.

Η εγκατάλειψη σε συνδυασμό με τις πολλές πρόσθετες κατασκευές που υπήρχαν εντός και εκτός του κτίσματος, έκαναν πιο δύσκολη την έναρξη των εργασιών μιας και απαιτούταν μεγάλη προσοχή κατά την εκτέλεση των απαραίτητων καθαιρέσεων και αποξηλώσεων. Έπρεπε να δοθεί μέγιστη προσοχή μιας και πρόκειται για κτίριο εξ΄ολοκλήρου πέτρινο, με φέρουσες λιθοδομές, ακατέργαστες ή μη, πέτρινες καμάρες, ξύλινα πατώματα, ξύλινη κεραμοσκεπή και χαγιάτι, κα.

Υπό την διαρκή επίβλεψη μηχανικού και πάντα δείχνοντας σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής, ώστε πλέον να έχουμε τον άψογο συνδυασμό των αναγκών μίας σύγχρονης κατοικίας με τα χαρακτηριστικά δομικά στοιχεία ενός κτιρίου του 19ου αιώνα!

Κωδικός Προϊόντος: Αναπαλαίωση Πέτρινης Κατοικίας_Αρκαδία
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι